MANİSA SOMA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019 / 5 NOLU ZİNCİR : ÇALIŞTAY ( LİSTE YENİLENDİ)

TÜM OKUL VE KURUMLAR
2019 / 5 NOLU ZİNCİR : ÇALIŞTAY ( LİSTE YENİLENDİ)

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ilgi yazı ile, Bakanlığımızın açıkladığı "2023 Vizyon Belgesi" doğrultusunda, yapılacak olan çalışmalar, sorunlar ve öneriler için ilçemizde geniş kapsamlı (her kademeden alanında uzman, okul müdürü, müdür yardımcısı, öğretmen, okul aile birliği, muhtar vb.) "çalıştay" yapılması gerektiğini bildirmektedir.     

Ekli listelerde belirtilen tarih ve yerlerde, 2023 Eğitim Vizyonu esas alınarak; ilgili temalar doğrultusunda çalıştay yapılması, çalıştaya idareci, öğretmen okul aile birliği düzeyinde azami katılımın sağlanması, çalıştay saati çakışması durumunda okul idarecilerinden bir personelin söz konusu çalıştaya katılması, çalıştay sonucunda yapılacak çalışmalar, sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili raporun koordinatör personel tarafından hazırlanarak; 04 Ocak 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Müdürlüğümüz Ortaöğretim Şubesine gönderilmesi hususunda gereği rica ederim.

 

                                                                   Ahmet ÇAKIR- Şube Müdürü

                                                                                                      

 Ekler için Tıklayınız.

 

Ek: 2023 Eğitim Vizyonu ve Tema Listeleri

Kaymakamlık Oluru imzadan çıkınca gönderilecektir.

 

Dağıtım : 

Resmi/Özel Tüm Okul ve Kurum Müdürlüklerine

 

 

Atatürk Cad. No75, 45540 Soma/Manisa Soma Öğretmenevi Yanı - 0236 613 20 14 ve 0 236 613 62 22

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.